Willem, Sonja, Kian en Stijn uit Heemskerk

Eind november heb ik een Day in the Life sessie bij de familie Schuchart gemaakt. Om 8 uur ’s ochtends stond ik voor de deur, eerst even gezellig gekletst. Daarna aan de slag.

Kian en Stijn zaten relaxed op de bank te gamen. Willem lag nog op bed, omdat het ochtend ritueel ook iets is wat ze graag vastgelegd wilden hebben.
De jongens gingen naar boven om Willem wakker te maken, samen lekker stoeien en toen met z’n allen naar beneden. Ondertussen was Sonja bezig om het ontbijt te maken, lekkere oven broodjes met een eitje.

Na het ontbijt ging Kian de konijnen eten geven en met ze knuffelen. Hij heeft ze voor zijn verjaardag gekregen en is er heel erg trots op en verzorgd ze super goed.
Hierna is het tijd voor de mannen om te wassen en/ of douchen en aan te kleden.
Sonja heeft op haar mobiel een muziekje aangezet en er werd vrolijk gedanst tijdens het tanden poetsen.

Iedere week wordt het konijnenhok schoon gemaakt, dus ook deze week. Het oude hooi eruit, met een sopje wordt alles goed schoon gemaakt, het nieuwe hooi erin en alles is weer fris en fruitig.
Omdat het eind november is is het sinterklaas tijd. Stijn liet me zien dat hij chocolade en pepernoten van sinterklaas in zijn schoen heeft gehad.
Kian moet voor school een surprise maken. Hij gaat, samen met Willem, een game-controller maken van karton, die hij daarna zwart verft. Het wordt erg mooi.
Ondertussen gaan Sonja en Stijn een spelletje spelen.

Als de surprise moet drogen gaat Kian, die op basketbal zit, in de tuin basketballen en niet lang daarna doet Willem met hem mee. De mannen zijn aardig fanatiek, leuk om te zien.
Als afsluiting van de Day in the Life gaan Sonja, Kian en Stijn een spelletje spelen. Eventjes was er wat onenigheid tussen Kian en Stijn, maar al snel was alles weer goed.
Het was een erg leuke ochtend en het zo ontzettend waardevol.

Pin It on Pinterest