Reviews

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die Claudia van ons heeft gemaakt. De foto’s geven echt weer hoe een normale dag er bij ons thuis uit ziet. Het is erg leuk om juist die momenten op een mooie manier vastgelegd te hebben. Het was een erg leuke dag met Claudia en het voelde al vanaf het begin ontspannen. We hebben gewoon onze dag kunnen uitvoeren zoals we normaal ook zouden doen. Onze kindjes van 2 en 4 waren snel gewend aan het feit dat Claudia een dagje bij ons thuis was en ze verdween als het ware naar de achtergrond waardoor juist de leukste spontane momenten konden worden vastgelegd.

Mandy

Claudia is een ochtend bij ons geweest, om mooie foto’s te maken van Grace onze achterkleindochter,
waar we elke woensdag op passen. De uren vlogen voorbij, het was een leuke ervaring en de foto’s zijn
prachtig geworden!
Helly

De fotoshoot A Day In a Life hebben we als heel bijzonder ervaren. We wisten van tevoren niet precies wat we moesten verwachten, maar het resultaat is geweldig. Op een gegeven moment merk je niet eens meer dat Claudia erbij is waardoor de foto’s echt heel spontaan worden. We zijn over de foto’s erg tevreden en we zijn er blij mee. Zeker een dag om nog eens aan terug te denken; dankzij de foto’s gaat dat zeker lukken.

Marjolein- Haarzuilens

De fotoshoot met Claudia was erg fijn om te doen. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en door haar enthousiasme heeft dit een positieve uitwerking op de foto’s. Het was een hele leuke ervaring met prachtige foto’s als resultaat.

Noëlle - Maarssen

Claudia heeft een middag in ons gezin meegedraaid voor de fotoreportage Day in the Life. Het was een gezellige middag met prachtig weer, een perfecte moment om langs te komen. Het contact, vooral met onze jongste die behoorlijk verlegen is, ging gelijk zo makkelijk. Iedereen voelde zich op zijn gemak alsof Claudia niet eens aanwezig was. Dat zorgde voor de gewone gezellige familiemomenten met als gevolg de leukste foto’s! Heel bijzonder om momenten die normaal niet gefotografeerd worden (zoals een pleister plakken) nu ook mooi op de foto stonden. En het gevolg, prachtige foto’s van ons mooie gezinnetje. Een aanrader voor iedereen!

Pauline

Hey Claudia, bedankt voor de geweldige fotoshoot op 11 oktober. Ben nog steeds aan het nagenieten. De locatie was megavet en de juiste kleuren waren er te vinden. En het belangrijkste het ging heel relax. Zou het zo weer willen doen, ga zo door.

Annamaria

Claudia van Kuijk fotografie heeft onze bruiloft gefotografeerd en het was fantastisch! Wat een goeie fotografe en mede dankzij haar foto’s zullen wij ons deze dag altijd blijven herinneren als de mooiste dag van ons leven. Nogmaals bedankt Claudia voor je service, je kalmte en mooie foto’s!

Lia

Claudia kwam bij ons voor een ‘Day in a life’ fotoshoot. Ze stond vroeg voor de deur, zodat ze ons ochtendritueel vanaf het begin kon meemaken. Vanaf de koffie en het gamen van de jongens op de bank en ontbijt, ze legde de leukste momenten vast, allemaal op de achtergrond, we merkten soms niet dat ze rondliep. Ook buiten, basketballen en konijnenhok schoonmaken, hoorde erbij. Het was een leuke ochtend en spannend, hoe zouden de foto’s geworden zijn…. We kregen al snel het grootste deel van Claudia te zien, super leuk! Vooral de actie foto’s vond ik het leukst…. Een hele goede fotografe, en we gaan het zeker in de toekomst nog eens doen!

Sonja

Pin It on Pinterest